V kolikor si začutil/a mojo energijo, izkušnje, vsebine in si želiš vsakič, ko se ti pojavi novo vprašanje ali nov izziv, dostopa do moje podpore, sem zate sedaj ustvarila prav poseben program. S tem programom vsak mesec pridobiš nov dostop do vsebin online programa Strastna podjetnica in hkrati ekskluziven dostop do tega, da ti bom jaz osebno pomagala na tvoji poti, z odgovori na tvoja vprašanja ali izzive.

Naročnina na moje mentorstvo vsebuje;

 • Program Strastna podjetnica

  Dostop do vseh modulov online programa Strastna podjetnica, v vrednosti 390 EUR.

 • Ekskluziven dostop do Facebook skupine

  Ekskluziven dostop do Facebook skupine, v kateri bom 2x mesečno, v živo, odgovarjala na tvoja vprašanja, reševala tvoje izzive in hkrati 1 x mesečno v živo izvedla predavanje na aktualno temo, v vrednosti 250 EUR.

 • Dostop do dogodkov Druženja strastnih podjetnic, v živo

  1x letno ti bo omogočen dostop do dogodkov Druženja strastnih podjetnic, v živo.

Dostop do mojega mentorstva ti je na voljo za 39 EUR na mesec!

“Online program strastna podjetnica je preprosto super! Je poln uporabnih vsebin za vsako podjetnico, ki se šele srečuje z marketingom, vseeno pa ne pusti na cedilu tistih, ki so v tem že vešči, saj postreže tudi z naprednejšim znanjem in vsebinami. Jasno in pregledno razdeljen po temah, ki si sledijo v logičnem sosledju, je pripomoček, ki je »must have« vsake podjetnice! Piko na i pa mu dajo video-ti v katerih te Anja s svojo nalezljivo pozitivno energijo, kar požene k delu in na pot izpolnjevanja tvojega poslanstva.”

Maja Pepelnjak, joga studio PresticaMaja Pepelnjak, joga studio Prestica

Kako poteka mentorstvo?

 • Takoj ob vpisu dobiš dostop do 1. modula online programa Strastna podjetnica in vsak mesec, se ti na isti dan odpre nov modul. Vsak modul vsebuje več videov, praktičnih predlog in priročnikov, ki ti bodo pomagali pri tvoji rasti.

 • Moduli se začnejo s postavljanjem trdnih temeljev, torej s strategijo, ki jo zastaviš za svoje podjetje in nadaljujejo s praktičnimi usmeritvami za pisanje vsebin, delo s socialnimi omrežji, oglaševanjem, postavljanjem prodajnih procesov, komunikacijo s poslovnimi partnerji/influencerji, nasveti glede prodaje in triki, ki bodo optimizirali in avtomatizirali svoje delo. Vse module si lahko natančneje ogledaš na strani online programa Strastna podjetnica .

 • V zaprti skupini bom 2x mesečno izvedla klepet v živo ter odgovorila na vsa vprašanja, ki se ti bodo porajala ob tvojem delu ter 1x mesečno izvedla predavanje na aktualno temo iz področja marketinga, prodaje ali osebnostne rasti.

 • 1x letno ti bo omogočen dostop do dogodkov Druženja strastnih podjetnic, v živo.

“Anjin online program je zasnovan tako, da gre s tabo čisto od začetka (od postavljanjev ciljev, idealne stranke) pa do naprednejših delov socialnih omrežjih (oglaševanja, strategij, analitike). Razlage so natančne in razumljive. Super mi je bilo, ker sem bila lahko na svojem profilu in sledila Anji korak za korakom. Program mi je pomagal da postavim dobre osnove/temelje in napišem učinkovito besedilo, ki v 10 sekundah pove potrošniku s čim se ukvarjam in kakšne so moje prednosti. To je nekaj kar je v današnjem online svetu in poplavi informacij še kako pomembno. Super je, ker program ostane z mano zavedno, saj vsebuje ogromno uporabnih informacij, ki jih bom lahko obnavljala znova in znova. Priporočam online program skupaj z mentorskih programom, to je zmagovalna kombinacija.”

Simona Fabjan, nutricionistka, coach, solastnica @Fabjan sistersSimona Fabjan, nutricionistka, coach, solastnica @Fabjan sisters

V kolikor se ti pojavi kakšno od naslednjih vprašanj, sem zate pripravila odgovore.

 • Kdaj in kako lahko postavljam vprašanja?

  Vprašanja mi lahko zastavljaš preko email naslova info@an-idea.si ali pa v zaprti Facebook skupini. Kadarkoli, ko se ti pojavijo.

 • Kdaj odgovarjaš na vprašanja?

  Na vprašanja bom odgovarjala vsak 2. ponedeljek, oziroma, v primeru več vprašanj tudi večkrat.

 • Kdaj bo izvedeno predavanje?

  Predavanje bo izvedeno 1 x mesečno, v vnaprej obljavljenem terminu.

 • Se bodo videi shranjevali?

  Vsekakor. Vsi videi bodo shranjeni v skupini.

 • Kaj če se programu pridružim kasneje?

  Programu se lahko pridružiš kadarkoli, v kolikor to začutiš. S prijavo se ti bo odprl dostop do Facebook skupine, 1. modul in vsak mesec potem naslednji.

 • Kako poteka plačilo?

  Naročnina je mesečna in se lahko prekine kadarkoli. Plačuje se preko sistema Paypal, ki ti mesečno trga sredstva iz plačilnega sredstva, ki ga boš nastavil/a.

 • Kaj če prekinem naročnino?

  S prekinitvijo naročnine se zaustavi odpiranje modulov, prav tako pa je tudi onemogočen dostop do Facebook skupine.

 • Koliko časa traja naročnina?

  Dokler je ne prekineš :) Torej, podporo bom nudila vsak mesec, prav tako pa bom vedno nadgrajevala module, oziroma dodajala nove.

Imaš še kakšno vprašanje?

Pošlji mi ga na info@an-idea.si. Vabim te, da se v program prijaviš in pridobiš odgovore še na ostala svoja vprašanja! :)

ŽELIM DOSTOP DO MENTORSTVA

Se veselim najinega druženja in tvoje rasti! :)

Anja