Potem sem ustvarila ta program ravno zate!

V 8 videih in ostalih predlogah, ki jih boš prejela, ti bom pomagala do tega, da boš postala prava Facebook mojstrica. 

Vodila te bom od osnov, ki so potrebne za razumevanje naprednega dela, do naprednega dela, kjer se bova lotili oglaševanja in analitike na praktičnih primerih.

Popoln program, ki ti da celosten pregled nad delom s Facebook-om in uporabna znanja, ki jih potrebuješ, da razširiš svojo strast na Facebooku!

V kolikor boš pregledala celoten program in boš z znanji nezadovoljna, ti vrnem celoten denar nazaj, brez vprašanj! Tako zelo sem prepričana v kvaliteto tega programa in vrednost, ki jo prinaša!

Za pridobivanje in razumevanje vseh znanj bi potrebovala ogromno časa in energije, jaz pa sem jih zate strnila na eno mesto.


Trenutna cena celotnega znanja o Facebooku je 97 €

DDV je vključen v ceno.

Tečaj lahko začneš takoj iz katerekoli naprave s povezav do interneta. Če bi kasneje želela dokupiti celosten program, doplačaš samo še razliko v ceni.
Želim dostop

Kaj vse te čaka v programu?

Ogledaš si ga lahko kjerkoli in kadarkoli.

 • 1
  Strastna podjetnica na Facebooku
  • Uvod v Facebook osnove
  • Facebook poslovna stran in orodje Canva
  • Facebook poslovna stran in orodje Canva
  • Sestavine facebook poslovne strani
  • Facebook poslovna stran nadaljevanje
  • Uvod v oglaševanje, Business Manager, Audience Insights, Ciljna skupina, Podobna ciljna skupina
  • Facebook pixel
  • Facebook kampanja Traffic/ Promet
  • Facebook remarketing kampanja Lead Generation /Pridobivanje email kontaktov
  • Facebook kampanja “Odzivi na dogodek”
  • Kreiranje kampanj, remarketing
  • FacebookPPT

Pridruži se ostalim strastnim podjetnicam in začni s programom

ŽELIM DOSTOP

O meni - vaši učiteljici

 • Anja Naraločnik

  Anja Naraločnik

  CEO An-idea

  Že kot otrok, kasneje študentka in zaposlena sem imela idejo in močno željo, po vedno novih izzivih. Nisem pa imela pravega znanja in oseb, ki bi me podpirale. Vendar me to ni zaustavilo! Zavedam se, da je ključ za napredek v predanosti, proaktivnosti, grajenju socialne mreže in iskanju uporabnih informacij.

  Zato sem zate, na podlagi večletnih izkušenj iz prodaje, marketinga, mentoriranja ter dela z več kot 500 podjetniki in podjetnicami, ustvarila ultimativni online program, v katerem delim vso svoje znanje s ciljem, da TI postaneš prava MARKETING MOJSTRICA in da RAZŠIRIŠ svojo STRAST na samozavesten način!

  Moje vsebine si lahko pogledaš tudi na mojem Youtube kanalu, kjer imam zate že preko 35 brezplačnih videov iz marketinga, prodaje in podjetništva: youtube.com/c/ANidea ali pa se nam pridruži na druženjih strastnih podjetnic po Sloveniji! Te dogodke lahko najdeš na Facebook strani: AN idea

  Če pa imaš minuto na dan za inspiracijo pa skoči še na moj Instagram: @anja_anidea

Kaj o meni pravijo udeleženci mojih mentorskih programov?

“Po Anjinem zanimivem webinarju o Facebook oglaševanju, sem se odločila, da znanje še razširim, in sicer preko mentorskega programa, ki je zajel širši pregled marketinške strategije mojega projekta. Anja me je spodbudila h kreativnemu razmišljanju in ponudila tudi dobre iztočnice za nove izzive. Mentorski program je potekal sproščeno, a profesionalno in mi ponudil veliko novega znanja. Program priporočam vsem podjetnicam, ki zaradi pomanjkanja časa in hitremu razvoju platform težko poiščejo in usvojijo vse nove informacije o Facebook in Instagram oglaševanju, o e-mail novičkah in o uspešnem pisanju besedil. Hvala za prijazno in strokovno izkušnjo.”

Maja Primožič, Zeleni planetMaja Primožič, Zeleni planet

“Dolgo sem vztrajala v ideji, da če pišeš dobre vsebine, se te propagirajo same. Potem pa spoznala, da v tem času to žal več ni dovolj. Oglaševanje nikoli ni bila moja močna točka, prej obratno, zato sem sprejela, da pač ne znam vsega in potrebujem na tem področju pomoč. Anja se me je dotaknila s svojo pristnostjo, živostjo in odprtostjo. Šele tekom sodelovanja sem spoznala, da premore tudi še veliko drugih vrednot, katere cenim pri ljudeh- da je angažirana (se res potrudi zato, da bi zadeve uspele), ustvarjalna (ideje kar špricajo iz nje), resna (da če nekaj reče, to tudi naredi), potrpežljiva (tudi s takimi kot sem jaz, ki smo računalniško pismeni le na pol), zna prisluhniti in upoštevati ter ima izkušnje in znanja iz veliko področij, ne zgolj iz družabnih medijev. Trenutno čutim, da sodelovanje z njo mojemu delu in izražanju prinaša krila, katera sem si že nekaj časa želela, pa nisem vedela kje in kako sploh začeti. Veselijo me vse spremembe na bolje, končno čutim, da grem tudi tehnično počasi v korak s časom. Hvaležna sem njej in sebi, da sem odločila za sodelovanje.”

Anita Gomezel, Zaživi SebeAnita Gomezel, Zaživi Sebe

“Mentorski program z Anjo je bila super izkušnja, saj sem bila kar zgubljena glede pisanja blogov, oglasov in ostalih vsebin oz. oglaševanja na sploh. Anja mi je z znanjem in izkušnjami, ki jih ima zelo pomagala in me usmerjala. Ko napišeš nekaj blogov oz. ostalih vsebin, postane to nekako ritualiziran postopek in na koncu vidiš, da sploh ni taki 'bav bav', kot se zdi na začetku. Velikokrat nam določene stvari kot zaposlenim na določenem področju postanejo samoumevne in predvidevamo, da vsi ostali poznajo področje enako kot mi, kar pa sploh ni res. Super mi je bilo, da me je na to opomnila in da sem stopila korak nazaj in pogledala stvari iz drugačne perspektive. Vsem podjetnicam, ki se soočajo z enakimi problemi glede oglaševanja in prepoznavnosti svoje 'blagovne znamke' toplo priporočam mentorski program z Anjo, saj boste odnesle več kot pričakujete in še več. Plus tega boste spoznale super energično punco, ki vam bo dala tisoč in eno idejo, ter vam tako pomagala pri vašem napredku. 🙂”

Kaja, SIMO experienceKaja, SIMO experience

“Sodelovanje z Anjo je spremenilo moje razmišljanje in pogled na oglaševanje. Temu področju do sedaj nisem posvečal veliko pozornosti, saj sem bil mnenja, da je s kvalitetnim delom v telovadnici že vse narejeno, vendar je v teh časih jasno, da temu ni več tako. V Lamfitu z njenim super mentoriranjem sedaj vsi sodelavci bolje sodelujemo in imamo skupen cilj. Postavitev strategije in pravih začetnih korakov, ki smo jih izvedli so takoj pokazali odlične rezultate. Že v enem mesecu našega sodelovanja se je le prek spletne promocijske akcije na naše vadbe vpisalo več kot 70 novih vadečih. Vseh novih povpraševanj pa je bilo čez 120. Tudi na dolgi rok sedaj še bolj jasno vidimo želeno zgodbo z vsemi aktivnostmi in širjenje, ki nas še dodatno motivira. Skupaj imamo jasno začrtane cilje, ki jih bomo dosegli! Še bolj pa me navdušuje njen oseben in sproščen odnos, ki ga s svojo pozitivno energijo še nadgradi s številnimi spodbudami, idejami in motivacijo na prijazen način. Tako vedno komaj čakam, da se spet kaj novega naučim in potem z njeno podporo v praksi to tudi izvedem. To mi veliko pomeni, saj rad čimprej preizkusim vse naloge v direktnih situacijah. Z Anjino pomočjo se premiki in spremembe zastavljene na sestankih mentorskega programa tudi hitro kažejo za uspešne v praksi!”

Blaž Lambergar, LamfitBlaž Lambergar, Lamfit

“Ko sem v svoji podjetniški poti stopila ne stopnico višje ampak sem preskočila kar celo nadstropje, me je kaj kmalu zadelo dejstvo, da nebo več dovolj samo to, da sem odlična pri svojih storitvah in dejavnosti, ampak bo treba marsikaj več. In tukaj sem se morala soočiti, s plani, strategijami, oglaševanjem, marketingom, iskanjem novih strank... Vedela sem, da glede tega nimam znanja in tudi ne veseli me pisarniško delo, tako, da sem poiskala pomoč. Imela sem različne ponudbe, nakar sem naletela na Anjo. Ko sem jo spremljala me je predvsem pritegnila s sproščenostjo in pozitivno energijo. In iskala sem nekoga, ki mi bo mentor, pri katerem sem lahko to kar sem, vprašam še nevem kok neumno vprašanje in nimam treme. To mentorstvo od Anje je isto kot neka sproščen klepet s prijateljico, od katerega ogromno odneseš! Vedno te spremlja, te spodbuja in malo brca v rit, takrat ko je treba. Od samega mentorskega programa, sem odnesla ogromno novega znanja, veščin in trikov, ki jih uporabljam pri poslovanju. In rezultati se poznajo! In ne gre se tukaj samo za marketing, tudi odlične nasvete daje za sodelovanje med zaposlenimi, trike kako nekoga bolje motivirati. In znanje, ki ga jaz dobivam od nje, predajam svojim zaposlenim in rezultati so neverjetni. Komaj čakam kaj še sledi!. Tako da definitivno priporočam Anjo!”

Dipl. kozm. Barbara Kolar, Estetsko-kozmetični center BarbeeleenDipl. kozm. Barbara Kolar, Estetsko-kozmetični center Barbeeleen

“Priporočam sodelovanje z Anjo! Punca je res super in stvari obvlada! Na njo smo se obrnili, saj smo zeleli povečati prodajo preko Facebooka. Pridobili smo ogromno novih sledilcev, naučili smo se uporabljati Facebook tako, kot se zagre. Brez njene pomoči nam sigurno nebi uspelo. Facebook je zelo obsežen, ima na tisoče opcij, katere nam je Anja prijazno in razumno predstavila. Zadali smo si cilje za povečanje prodaje. Sprva nismo bili niti sigurni, če bomo cilje dosegli. AMPAK, v mesecu oktobru smo plan povečane prodaje še presegli za 45%, v mesecu novembru pa kar za 180%!!!! Z veseljem bomo v prihodnje z njo sodelovali tudi na drugih področjih. Vredno denarja. Toplo priporočam! ”

Klavdija JermanKlavdija Jerman

Si poleg Facebooka želiš znanj še iz drugih področij digitalnega marketinga?
Potem preveri Online program Strastna podjetnica

STRASTNA PODJETNICA

POGOSTA VPRAŠANJA

 • Ali bom imela dostop do tečaja za vedno?

  Da, ko enkrat kupiš tečaj, je tvoj za vedno.

 • Ali mi vrneš denar, če ne bo rezultatov?

  Rezultati so odvisni predvsem od tebe in tega, ali boš informacije iz tečaja vpeljala v svoj posel. Če vpelješ vse, kar ti predstavljam v tečaju, garantiram, da boš videla rezultate! V kolikor pa boš prišla do konca programa in boš mnenja, da nisi dobila vrednosti, pa ti denar vrnem brez vprašanj! Tako zelo sem prepričana v kvaliteto in vrednost tega programa!

 • Če se mi kje vmes zatakne, te lahko kontaktiram?

  Pod samimi videi bodo možnosti za vprašanja. Tam lahko zastaviš svoja vprašanja, na katere ti bomo odgovorili.

 • Je program primeren zame, tudi če sem podjetnik?

  Seveda! :) Sicer je res, da v programu večinoma nagovarjam podjetnice, ampak v njem je toliko uporabnih, praktičnih znanj, da boš te malenkosti enostavno preslišal.

 • Če zakupim program "Strastna podjetnica na Facebooku", lahko potem dokupim še program "Strastna podjetnica” po nižji ceni?

  Tako je. V kolikor zakupiš program "Strastna podjetnica na Facebooku", potem za dostop do programa "Strastna podjetnica" doplačaš samo še razliko. Za to, je najbolje, da nas konktaktiraš na info@an-idea.si.

 • V kolikšnem času po plačilu lahko dostopim do programa?

  Dostop do programa in zaprte Facebook skupine prejmeš v roku 24 ur, po nakupu.

 • Koliko časa si moram vzeti za celoten program “Strastna podjetnica na Facebooku”?

  V programu je toliko informacij in prakse, da bi ti svetovala, da si za celovito predelavo informacij vzameš vsaj 4-5 dni, po 1-2 uri na dan.

Pridruži se ostalim strastnim podjetnicam in začni s programom

Želim dostop